fbpx
olemme avoinna asiakkaille

Yrityspalveluseteli Lahti

Pandemian vaikutukset ja lieveilmiöt ravistelevat nyt urakalla eritysesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Asiakaskato on todellisuutta monella alalla ja moni yrittäjä joutuu seuraamaan tilannetta vierestä lähes aseettomana, koska resursseja markkinointiin, verkkokauppaan tai palveluiden digitalisoimiseen ei tämän ison taloudellisen kriisin takia ole. Mutta tiedättekö mitä, rakkaat Lahtelaiset yrittäjä-kumppanimme? Valoa pilkahtaa tämänkin loputtomalta tuntuvan tunnelin päässä. 

Sen lisäksi, että yrittäjä voi hakea nyt ELY-keskukselta, Business Finlandilta ja valtiolta erinäisiä tukia ja avustuksia yritystoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi, myös kunnat tukevat paikallisia yrittäjiä resurssiensa mukaan. Meillä Lahdessa on aika kiva tilanne tälle keväälle, sillä kaupunki on luonut elvytyspaketin lievittämään yrityksille koronavirustilanteesta aiheutuvia vaikeuksia . Yksi elvytyspakettiin kuuluvista tukimuodoista on Yrityspalveluseteli. (suora lainaus Ladecin sivuilta)

Lahden kaupunki myöntää siis 50:lle lahtelaiselle pienyrittäjälle 5000 euron arvoisen myynnin ja markkinoinnin Yrityspalvelusetelin, jonka voi käyttää joihinkin meistä 50:stä palveluntarjoajasta, jotka on valittu mukaan kilpailutuksen kautta. 

Eli, rakkaat pienyrittäjät, kanssaihmiset, koronan uuvuttamat soturit. Nyt jos koskaan kannattaa laittaa palveluseteli-hakemusta vetämään ja hei: jos mutkaton, mukava, luova ja taitava kumppani on kiikarissa juuri sinun digimainontaa boostaamaan, niin ollaan mielellään apuna 😉 Me tehtiin aika kingit setit sinne teille valittavaksi, ja luotiin niinkin upea tilanne, että yrittäjä (jos palvelusetelin saa ja meidät valitsee kumppaniksi), pystyy valitsemaan jopa 3 eri vaihtoehtoa näistä allaolevista toimenpiteistä:

Kiinnostuitko? No ihan varmasti! 

Tässä suora linkki hakemukseen: https://link.webropolsurveys.com/S/980F3F9C136A06DD

Ihanaa tätä viikkoa sulle, teille ja meille! Stay strong, sisters and brothers! (Saiskohan kehitettyä vielä yhen juustoisen kliimaksin tähän loppuun? Ei, nyt ei kyl irtoo, katotaan seuraavaan kirjoitukseen sitte.)

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOSIAALISESTA MEDIASTA

© 2019 BERK media – All rights reserved