fbpx

Verkkosivuja avattu!

Näin se on taas maanantai, ja ollaan uuden viikon verran lähempää kesää ja normaalimpaa arkea. Ihanaa, vai mitä?!

Vaikka meillä on kuvauksia peruuntunut ja/tai siirtynyt iso määrä tältä keväältä ja kesältä, ollaan oltu onnekkaita ja saatu muutama korvaava työ tilalle. Tämä kevät onkin ollut oikeestaan melkoista taitojen kehittelyä – ollaan molemmat parannuttu sekä graafisissa hommissa että verkkosivujen pystyttämisessä, ja ymmärrystä ja tärkeitä oppeja on kertynyt tämän kriisikevään aikana. Ollaan myös ainakin millin enemmän ehditty keskittymään omaan markkinointiin, sekä verkkosivujen ja somen päivittämiseen, kuin alkuvuodesta. Ei siis niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin…!

Viikonlopun aikana saimme avattua kahdelle asiakkaallemme työn alla olleet verkkosivut, joista haluamme vinkata teillekin nyt tähän:

Huhtikuussa saimme aloittaa projektin naapurikuntalaisen RJ Konetyön kanssa, ja loimme heille täysin heidän toiveidensa pohjalta uudenkarheat verkkosivut. 

Tämän lisäksi ovensa virtuaalisesti avasivat myös ystävämme perustama Villa Elina. Tälläkin sivulla kuunneltiin täysin asiakkaan toiveita ja rakensimme sivun siltä pohjalta.

RJ Konetyöltä saimme yhden referenssisivun, jonka pohjalta sivut luotiin ja jo alkutaipaleella kävi selväksi, että visiomme oli yhtenäinen. Lopputulokseen olivat tyytyväisiä sekä asiakas että allekirjoittaneet!  (Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan paremmin asiakkaan sivuihin)

Vaikka korona on piessyt tuoretta pienyrittäjää, ja Villan fyysiset avajaiset siirtyvät hamaan tulevaisuuteen, on Elina toiveikas siitä että toimintaa saadaan piakkoin käynnisteltyä edes kesäkahvilan muodossa. Jos siis kaipaat uusia pysähdyspaikkoja kesäloman road tripillesi (koska kotimaan matkailu on tänä kesänä se juttu!), paina ihmeessä jarrua Kärkölän kohdilla ja piipahda sympaattisessa, historiaa havisevassa Villassa vaikka pulla-kaffeilla! (Klikkaa Villa Elinan kuvaa ja tutustu tarkemmin!) 

Kalenterissamme on nyt ainakin yksien verkkosivujen mentävä aukko ennen kuin kesän hääkuvauskiireet (ahh, ihanaa!) painavat päälle. Jos siis ylläolevat referenssit herätti kiinnostuksen, laita viestiä tulemaan. Olisimme mielellämme sunkin digimarkkinoinnin apureita! 🙂

Mahtavaa uutta viikkoa sulle, sulle ja sulle! Ja vielä sullekin sinne takariviin!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOSIAALISESTA MEDIASTA

© 2019 BERK media – All rights reserved