fbpx

Henkilöstökuvaus

Henkilöstökuvaus on tärkeä osa nykyaikaista markinointia ja avain siihen, että asiakas kokee saavansa henkilökohtaista palvelua.

Kuvauksesta pyrimme tekemään mukavan ja kiirettömän, ja se voidaan suorittaa joko studiollamme Lahden keskustassa, tai voimme ottaa romppeet mukaan ja tulla laittamaan studio pystyyn teidän toimistollenne.

Lisäkuvat 30 € / kpl. Mikäli matkakuluja tulee (esim. liikkuminen Lahden keskustan ulkopuolelle), lisätään ne hintaan (0,43 € / km).

high metal työntekijöiden ryhmäkuva

Peruspaketti:

henkilöstökuvaus musta-valkoinen

Sisältää 1 kuvan per henkilö, kuvan peruskäsittelyn ja kevyiden ihovirheiden poiston, jos näin toivotaan. Ei suuritöisiä kuvamanipulaatioita. Kuvaustilanne hoidetaan aina ammattimaisella kalustolla ja lisävaloilla, sekä taustalla jos näin toivotaan.

  • noin 10 henkilöä / editoitua digikuvaa 300 €
  • 20+ editoitua digikuvaa 500 €
  • 30+ editoitua digikuvaa 700 €
  • henkilöstöä enemmän kuin 40 – hinta alkaen 1000 €

 

(Hintoihin lisätään alv 24%)

Ei-niin-peruspaketti:

kamerat nikon ja panasonic lumix

Sisältää 2 kuvaa per henkilö, esikatselugallerian kuvien valintaa varten, kuvan peruskäsittelyn ja ihovirheiden poiston, jos näin toivotaan. Ei suuritöisiä kuvamanipulaatioita. Premium-kuvaukseen varataan aina hieman enemmän aikaa ja kuvausta varten voidaan miettiä erilaista miljöötä/rekvisiittaa taustakankaam sijaan. Myös kuvankäsittelyyn varataan enemmän aikaa ja kuvat käsitellään niin, että ne ilmentävät yrityksen brändiä. Kuvaustilanne hoidetaan aina ammattimaisella kalustolla ja lisävaloilla, sekä taustalla jos näin toivotaan.

  • noin 10 editoitua digikuvaa 500 €
  • 20+ editoitua digikuvaa 800 €
  • 30+ editoitua digikuvaa 1000 €

(Hintoihin lisätään alv 24%)

Laita viestiä ja pyydä tarjous:

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOSIAALISESTA MEDIASTA

© 2019 BERK media – Tietosuojaseloste – All rights reserved