fbpx
valokuvaus hääkuvaus passikuva

No moi! Eksyit meidän blogiin. Ei haittaa, tänne me koitetaan loihtia sisältöä aina tasaisin väliajoin. Ja kun sanon ”me”, tarkotan ”mä”. Eli Laura. Joo, kyllä se oon lähinnä mä joka tänne kirjottelee. Voihan olla, että Ottokin jossain vaiheessa repäsee ja avaa sanaista arkkuaan tänne. Voi myös olla, että käy niinkuin meidän yhteiselle reissublogille kävi joskus aikoinaan kun Hollannissa asusteltiin, että minä kirjoitin 50 julkaisua ja Otto yhden ja sitäkin se kirjotti n. kolme vuorokautta. Yhteinen se on sillonkin ainakin jollain tasolla!

Nojoo, tää lähti ihan rönsyilee nyt. Mun piti otsikon mukaan kirjottaa pari lausetta siitä, mistä nää kaikki hommat lähti käyntiin. Miten saatiin ”palo” ja ”liekki” yrittäjyyteen ja miten se kaikki sitten lopulta päätyi kansiin ja kirjoihin. Huh, siinä oli jo pari juustoista sanaparia. Ylitän itseni ehkä tän blogitekstin aikana. Mä muuten kirjotin ton otsikon ennen kuin aloitin kirjottamaan tätä tekstiä. Niinhän sitä ei just kuuluis tehdä. Kuten tästäkin tekstistä huomaa, niin voi käydä silleen hassusti että se aktuaalinen tekstipätkä ei sitten kohtaakaan sen otsikon kanssa ihan täysin ja sehän on vähän kiusallista. Meillä ei kuitenkaan täällä BERK mediassa juuri mikään ole kauheen kiusallista, joten mehän ei siitä pikku seikasta hirveesti välitetä. Tai siis kun kirjotan ”me” niin tarkotan ”mä”. Ottohan ei siis edes tiedä mitä mä tänne kirjottelen. Trallalaaa.

Noniin, lupasin kirjottaa vähän, että mistä kaikki alkoi ja upottaa pari klicheetä tekstin sekaan myös. Se tekee höpöä googlen hakukoneiden ja meidän sivuston näkyvyyden kannalta (keksin tän äsken ihan itse eli sillä ei varmaan oo mitään totuuspohjaa). Pari klicheetä joukossa kuitenkin on jo ja voin lisätä pari vielä tähän loppuun:

Yks ihan mun lemppari lainauksista nykyään(kin) on: ”Be afraid and do it anyway” ja toinen kova on “A smooth sea never made a skilled sailor.” Eli o-hoi vaan ja tuulta päin!

P.S. Ainiin ja siis kaikkihan alkoi siitä, että me kyllästyttiin olee muilla hommissa ja haluttiin perustaa oma yritys.

Terkuin,

Laura ja Otto

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOSIAALISESTA MEDIASTA

© 2019 BERK media – All rights reserved