fbpx

Loppuvuoden hässäkät

Tässä jonotellessani puhelimessa toista tuntia kaiken maailman viranomaispalveluihin (ihan kaverin puolesta utelen, että miten Suomessa, jossa byrokratia on näin vähäistä, voi asioiden hoitaminen olla välillä N Ä I N tuskallista?! Tulee kohta itku!), niin ehtii mietiskellä ja kirjoitella kaikenlaista. Vaikka blogia – joka on unohtunut aivan täysin tässä viime aikoina. Tosin, pakko korjata sen verran itseä heti, että en mä tätä kyllä missään vaiheessa unohtanut ole ja kyllä se (ja Oton tuomitsevat vihjailut) on muistuttanut mua koko ajan olemassaolostaan, mutta yksinkertaisesti ei ole ollut aikaa edes avata koko sivua. Nyt, kiitos Suomen byrokratian, minulla avautui tällekin sopiva aikaikkuna!

Meillä on tällä hetkellä työpöydällä muutama start up-yritys, tapahtumakuvauksia, isomman yrityksen ilmeen uudistusta ja pian lähestyvät jouluiset minikuvaukset. Eli tekemistä riittää. Jopa siinä määrin, että yksi päivä menin kuvauskeikalle ilman kameran muistikorttia. Älkää huolestuko, homma oli aika vapaamuotoinen ja aikataulu joustava, joten tämä asia korjataan kyllä uudella kuvauskerralla. Mutta kyllä huomaa että tällä yrittäjällä meinaa vähän pakka levitä. Huomasin sen myös eilen, kun tein koko päivän töitä ilman silmälaseja, koska unohdin ne kotiin. Illalla asiasta muistutti kipeä pää ja erittäin väsyneet silmät. 

Tästäkin syystä – meidän ja teidän elämää helpottaaksemme – avasimme nettisivuillemme ajanvaraus-palvelun, jonka kautta voi nyt varata aikaa passikuvaan tai henkilökuvaukseen (10 tai 20 kuvaa).  Teimme samalla passikuvien hinnoitteluun pienen lisäyksen, eli laitoimme voimaan passikuviin pienituloisten alennukset:

Passikuvat normaalisti siis edulliseen 20 € hintaan, mutta opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille vieläkin edullisemmin – 15 €!

Tämän lisäksi muistuttelen joulun minikuvauksesta. Ensimmäisen päivän (24.11.) myimme jo loppuun, mutta koska kyselyt eivät loppuneet siihen, päätimme järkätä myös toisen sunnuntaille 1.12. Sinne vielä muutama aika vapaana – joten ole nopea, mikäli kauniin jouluiset kuvat ovat mielessä! Ajan voit varata yhteydenottolomakkeen kautta, Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä tai info@berkmedia.fi. (Psst, vaikka Posti meinaa uhata meidän postikorttien lähettelyä lakkoilullaan, niin onneksi kauniit kuvat kulkee sukulaisille ja tuttaville myös sähköisessä muodossa!)

Tässä vielä alle pari kuvaa siitä, minkä tyylisiä kuvia saamanne pitää! 🤩 Toivottavasti nähdään joulukuussa!

Ihanaa viikonloppua!

– Laura ja Otto

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOSIAALISESTA MEDIASTA

© 2019 BERK media – All rights reserved