fbpx

Lahjakorttikauppa on avattu!

Hei vaan kaikille sinne sohvien nurkkiin, sänkyjen pohjille ja jääkaappien äärille! Meillä on ilmoitusluontoinen asia. Nimittäin TA-Daaaah! Lahjakorttikauppamme on auki! Ollaan vaatimattomasti viime syksystä asti suuniteltu sen pystyttämistä, mutta ei vain olla saatu aikaiseksi. Nyt, kun yksi nimeltä mainitsematon virus ahdisti pienyrittäjän nurkkaan, oli oiva tilaisuus perehtyä omaan markkinointiin ja avata meillekin ikioma kauppa. Siispä, mikäli jo(t)kin näistä alla olevista kohdista täsmää, suosittelen suuntaamaan kauppaamme osoitteeseen kauppa.berkmedia.fi :
  1. Tiedät tarvitsevasi valokuvauspalveluja seuraavan vuoden aikana
  2. Tiedät jonkun, joka tarvitsee valokuvauspalveluja seuraavan vuoden aikana, ja haluaisit sellaisen antaa lahjaksi
  3. Kohdat 1 & 2, mutta vaihda valokuvauksen tilalle videokuvaus
  4. Kohdat 1 & 2, mutta vaihda valokuvauksen tilalle mikä tahansa näistä palveluista: verkkosivut, hakukoneoptimointi, graafiset palvelut, sisällöntuotanto, apua somemarkkinointiin
  5. Haluat tukea pienyrittäjää
Jossain kohti, kun löydämme jonkun aikaikkunan tämän toteutukselle (kotikoulun, kotieskarin, kotitoimiston, ruoanlaiton, siivouksen ja järjen menettämisen välissä), on haaveenamme laittaa kauppaan myös jonkinlainen webinaari/tutorial/tallenne. Muutama idea on jo, enää puuttuu toteutus (ja halukkuus allekirjoittaneelta astua kameran takaa sen eteen). Kiitos teille kaikille, jotka olette jo kaupassamme vierailleet tai muulla tavalla muistaneet meitä. KIITOS. Merkitsee todella paljon. Ja virtuaalihali perään, koska fyysinen on kielletty. Ja koska kirjoitan tämän blogiin. :* Voitte palata jääkaapille.
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOSIAALISESTA MEDIASTA

© 2019 BERK media – All rights reserved