fbpx

Kuvat, jotka myyvät

Olemme saaneet (ja saamme) lähipäivinä tehdä enemmän valokuvaajina sitä, missä olemme vahvimmillamme: yrityskuvauksia ja tapahtumakuvauksia. Siitä intoutuneena päätin sanoa muutaman sanasen aiheeseen liittyen.

Some-markkinointi on yrityksen myynnin kannalta E R I T T Ä I N (korostinko tarpeeksi?) tärkeä osa-alue. Kun selaat Instagramia ja Facebookia, et voi ohittaa lukuisia yhteistyökuvioita esimerkiksi julkkisten ja yritysten välillä, tai sitä faktaa, että sosiaalinen media on jopa ähkyyn asti täynnä yrityksiä, pieniä ja suuria, joiden tarkoitus on kasvattaa omaa myyntiä ja täten jollain keinolla erottua joukosta.

Ja mitäs siellä somessa julkaistaan? Kuvia. Kuvia kuvia ja vielä vähän kuvia. 📸 Toki vähän myös tekstiä ja asiaakin siinä sivussa, mutta kuvat on ne, joiden on tarkoitus napata asiakkaan huomio.

Tämän takia on myynnin kannalta E R I T T Ä I N (huomasitko?) tärkeää hankkia yritykselle myyvät, tyylikkäät ja ammattimaiset kuvat. Jos tuotekuva on ensimmäinen asia, minkä asiakas sinun yrityksestäsi näkee, et varmasti toivo sen olevan suttuinen ja pimeä, hieman epätarkka kännykkäkuva? 🤪 Aivan, sitähän mekin. Ja alleviivatakseni pointtia, laitan tähän alle pari uusinta yrityskuvauksen tuotostamme:

yrityskuvaus joogastudioyrityskuvaus jookagoulu

Hei ja sehän on perjantaipäivä! Eli jokaiselle, joka nauttii päivätyön luksuksesta ja arkisen ihanasta 8-16 -työaikataulusta, oikein rentouttavaa viikonloppua! Me aiotaan karata tänään töistä jo puolen päivän maissa (eli kohtsilleen), koska koko muu viikonloppu vierähtää töissä. Siksipä aiotaan tänään lähteä tota ikuista harmautta karkuun valoisaan kauppakeskukseen lasten kanssa, käydä syömässä ja hankkimassa vähän talvivarustetta itse kullekin perheenjäsenelle. Kyllä, vahva luotto siihen että tänä talvena päästään vielä hiihtämään ja luistelemaan!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOSIAALISESTA MEDIASTA

© 2019 BERK media – All rights reserved