fbpx

Suomalainen media-alan perheyritys.

Ideatoimisto, brändiapulainen, visioija ja toteuttaja.

Matalan kynnyksen mediatoimisto – suurella sydämellä.

Laura Koivulahti

Moi, Laura tässä. Oon kansainvälisen kaupan tradenomi ja matkailupalvelujen tuottaja, jonka intohimoihin kuuluu (ilmiselvän) kulttuurien monimuotoisuuden tutkailun lisäksi valokuvaus, sisällöntuotanto ja sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa. Nämä kipinät sytyttivät liekin, joka suorastaan pakotti ryhtymään luovan alan yrittäjäksi. 

Ammatti-minän lisäksi täältä löytyy osittain rento ja osittain lyhytpinnainen äiti-ihminen, hauska mutta osittain tunnelukkoinen vaimo (heh), sekä kuunteleva ja huumorin kautta positiivisuuden löytävä ystävä. Kaiken kaikkiaan meininki elämässä on aika rento. 

Kiva kun tulit moikkaamaan! 

Nauti sun loppupäivästä! <3

Otto Koivulahti

Hei mä oon Otto. Mä myös kirjotan jossain vaiheessa itsestäni jotain, mutta todennäköisesti Laura kerkeää paljon ennen minua.

edit/
Noniin ja näinhän tässä sitten pääs käymään.

business network international

Kuulumme BNI Lahti Eagle-ryhmään, joka on osa maailmanlaajuista verkostoitumisorganisaatiota. Ryhmä on kaikille meille yrittäjille ja liikekumppaneille, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa ja verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa.

Tervetuloa vieraaksi tai liikekumppaniksi BNI Lahti Eagle -ryhmäämme, joka on osa maailman suurinta liike-elämän suositteluorganisaatiota!

Löydät meidät myös Facebookista sekä Linkedinistä!

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOSIAALISESTA MEDIASTA

© 2019 BERK media – Tietosuojaseloste – All rights reserved